Information

Byalagets sommarprogram

Nu är sommarprogrammet klart så klicka in dig under ”Sommarprogram 2014” och ta del av de olika arrangemangen. I år har vi lyckats att som gästföreläsare få besök av den kände trädgårdsexperten Gunnel Carlsson som kommer till Jordö den 23 juli kl. 19.  Gunnel behöver säkert ingen särskild presentation, hon är ju känd från TV med Trädgårdskampen och i Go Kväll på tisdagar, tidningar och många andra framträdanden där hon berättar om det gröna rummet. Gunnels tema vid besöket på Jordö är ”Min gröna passion”. Medlemmar i Jordö Byalag och barn upp till 16 år kostnadsfritt. För övriga 100 kr per person.

Välkomna till en trevlig Jordösommar!

Årsmöte 2014 för Vägföreningen, Missionshuset och Byalaget.

Reservera söndagen den 27 juli med början klockan 10.00 för årsmöte med jordöföreningarna och stiftelsen. Vi kommer att, så fort som års- och stämmohandlingarna är klara, lägga ut dem på hemsidan under respektive sida.

Nu är arbetet besiktigat och klart

E-ons entreprenör One Nordic AB är nu klara med arbetet att förstärka och modernisera elnätet på Jordö, Almö och Vagnö. Vi kan nu känna en större trygghet mot elavbrott när höststormarna kommer och kanske tuffa vintrar också. Många nya högre stolpar och alla högspänningsledningar s.k. luftledningar är utbytta med isolerade kablar. På en lång sträcka från Hasslövägen fram till Y-korsningen mot Jordösundsvägen har en jordkabel grävts ned.

Vi riktar ett stort tack till alla som på ett eller annat sätt varit inblandade i arbetet.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.