Nu är nästan det stora jobbet klart med att säkra upp elleveranserna.

E-ons entreprenör One Nordic AB är nästan klara med det omfattande arbetet att förstärka och modernisera elnätet på Jordö, Almö och Vagnö. Enligt personalen har arbetet flutit på och alla jordöbor har visat en stor förståelse för de störningar som varit nödvändiga. Det gäller både planerade strömavbrott som transporter på våra vägar och ute i markerna.

Personalen som utfört arbetet har visat på proffsighet och tillmötesgående med alla frågor som vi haft under arbetets gång.

Det arbete som återstår är att plocka ner det gamla elnätet som stolpar, kopparledningar ute i mark och skog. Återställa mark och vägar efter de sår som blivit av arbetsmaskinerna. För att få ett bra resultat så väntar man med att göra det jobbet tills det torkat upp.

Under maj månad blir det slutbesiktning. 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.