Sommaren på Jordö

Sommarens program är nu avslutat! Byalagets styrelse känner att sommarens aktiviteter varit uppskattade och välbesökta, det har många berättat för oss. Flera program kunde vi omnämna men vi lyfter särskilt fram Gunnel Carlsons besök och hennes trädgårdsprogram med många råd till vackra bilder. På Gunnels blogg kan du läsa vad hon själv tyckte om sitt besök på Jordö. Gunnels blogg: http://www.tradgardsriket.se/2014/07/vackrast-kvallen-vid-havet/

Loppis på Jordö. Under tre lördagar i juli var det loppis på Jordö. Birgitta Olving bjöd in jordöbor att sälja prylar till köpintresserade. Birgitta o Helén hade fixat säljbord till alla. Kaffe serverades! Försäljningen gick bra, som det nästan alltid gör på loppis. Så nöjda var man att det kanske upprepas till nästa år. Av bilderna framgår att det fanns mycket att köpa och vädret var ju som hela sommaren varmt och skönt.

SAM_0217

SAM_0209SAM_0212  SAM_0202SAM_0204SAM_0206

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.