Tack för gåvorna 2015 till vårt missionshus

ETT STORT TACK!

Under 2015 vi fick in gåvor på drygt 10 000 kronor. Pengar som uteslutande går till verksamheten och då framförallt till underhåll av fastigheten och driftskostnader. De flesta gåvorna har kommit via bankgiro  men också vid byalagsmöten. Gåvorna varierade mellan 50 – 2000 kronor. Alla gåvor är ju välkomna litet som stort belopp, redan i år 2016 har det kommit in 1 600 kr.

För att nu möjliggöra att lämna gåvor till Stiftelsen Jordö Missonshus, på det moderna och enkla sättet så har vi anslutit missionshusets bankkonto till Swish. Men givetvis går det bra att lämna en gåva via vårt bankgiro 312-2316.

Vårt Swish-nummer är 123 288 70 57.

Vi hoppas att denna förenkling gör att många fler kan lämna en gåva/donation till missionshuset. Oavsett var du bor eller är så kan man enkelt Swisha en gåva, med sin mobil.  Om du inte har Swish så är det enkelt att ladda ner appen eller kontakta banken så fixar banken det. Välkommen med din gåva och testa gärna att Swisha till mobil nr:123 288 70 57.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.