Årets sommarprogram nu klart

Nu finns årets sommarprogram under fliken ”Sommarprogram” I år har vi ett varierat och trevligt program. Det som känns riktigt spännande är Sjöräddningssällskapet från Hasslö som kommer till Läjdeviken. Man berättar och visar livräddning när båtlivet går fel. Man visar också sin utrustning m.m. Till Missionshuset kommer Jane Bets som skrivit boken ”Hemmets slöjd ögat fröjd” och berättar om allt hon har upplevt när hon har skrivit boken om hemslöjden i Blekinge.

Vi gör två trevliga utflykter till Saxemara och Stumholmen. Alla är välkomna till de olika programpunkterna. I främsta rummet är det våra medlemmar och deras gäster som inbjuds. Är du inte medlem kan du när som helst bli medlem och då är du välkommen på byalagets aktiviteter.

Välkomna till sommaren på Jordö!

Hälsar Jordö Byalag, Styrelsen 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.