Årsmöte Vägföreningen, Missionshuset och Byalaget

 Extra!

Helt nytt, från i år kan du se Vägföreningens, Byalaget och Stiftelsens års- och stämmohandlingar här på hemsidan. Du går bara till respektive förening eller stiftelsen och klickar in dig på ”Årsmöteshandlingar” där du kan läsa allt om stämman och årsmötena.  Du kan också skriva ut alla handlingarna eller bara den du vill. Det kan t.ex. vara dagordningen, räkenskaperna eller förvaltningsberättelsen.

Under fliken hos ”Vägföreningen” och ”Årsmöteshandlingar” kan du läsa om underhållsarbeten som är planerade på våra Jordövägar.

Vi hoppas att du besöker våra årsmöten söndagen den 22 juli med början kl. 10.00 i Missionshuset och vi kör dem efter varandra med start av Vägföreningen. Skriv gärna ut och ta med dig stämmo- och årsmöteshandlingarna till de olika årsmötena .

Välkommen! 

Och så en uppmaning. På Jordö håller vi den rekommenderade hastigheten 30 km. På det sättet skyddar vi miljön, människor och djur på vår kära ö.

Byalagets sommarprogram

Vi hälsar er välkomna att kolla in under fliken ”Sommarprogram 2012” där finner du alltid någon trevligt aktivitet med byalaget, för dig och hela familjen under juli månad.

Vi gör bland annat en båtutflykt till Tärnö. Är du medlem i Jordö Byalag så betalar du halva priset för utflykten. Om du inte är medlem så är det läge för medlemskap. Sänd i så fall ditt namn och adress till styrelsenbyalaget@jordo.se . Om medlemskapet kan du läsa under fliken ”Byalaget”

Välkomna!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.