Jordö 31 december 2013

I år har vi, så här långt haft en grön vinter med mycket regnande. Vi kan också notera att det har varit högt vattenstånd och mycket blåst.

Nu går vi mot ljusare tider, en minut per dag så nu kan vi se fram emot den härliga Jordövåren.

Ledningsarbetena på Jordö går helt enligt beräkningarna och efter trettonhelgen kommer man att jobba intensivt. På morgon och kväll kan det bli korta avbrott i strömleveransen till fastigheterna. Mera information om detta kommer inom kort.

Våra vägar på Jordö underhåller vägföreningen både sommar som vinter på ett bra sätt och därmed har framkomligheten varit utan anmärkning.

Under Eons ledningsarbeten på Jordö kommer vägarna att utsättas för särskilt slitage med arbetsmaskiner som använder våra vägar på Jordö och Almö. Det är viktigt att vi kör försiktigt och har förståelse att framkomligheten, ibland kan vara begränsad.

Missionshusets upprop om en frivillig penninggåva som alla fått i brevlådorna så har det kommit in 5 800 kronor. Styrelsen tackar ödmjukt för bidragen. Pengarna behövs för att styrelsen skall kunna underhålla vårt vackra missionshus.

Nu vill vi, byalaget, vägföreningen och stiftelsen för missionshuset tacka för 2013 och önskar er alla ett Gott Nytt År 2014.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.