Nu är sommaren här!

Välkomna att fira midsommar på Jordö!

Klockan 10.00

Vi startar dagen med att vi samlas i Backen för att klä midsommarstången.  Alla är välkomna! Du tar med dig blommor, om du har möjlighet eller det som kan pryda en vacker midsommarstång. Gärna en tång att ordna till björkgrenarna med.

 

Klockan 16.00

Nu firar vi midsommar med dans och lekar för barn och vuxna. Vi säljer lotter med trevliga vinster. Ta med dig kaffe/matkorgen och något gott att dricka därtill. Har du sommargäster på besök så är de också välkomna.

Under midsommarfirande i Backen säljer vi boken ”JORDÖS GAMLA VÄGAR – och lite annat smått och gott”. Boken är skriven av Per Ivar Andersson, en känd jordöbo. Introduktionspris, 100 kronor som gäller endast midsommarafton. Passa på att köpa en värdefull handbok till alla promenader på Jordö. Efter midsommar kostar boken 150 kr kronor och kan köpas genom att e-posta: styrelsenbyalaget@jordo.se Skriv in namn och adress, porto tillkommer.

Välkomna till ett trevligt midsommarfirande med Jordö Byalag.   

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.